Vores koncept

Vi leverer kvalitets plastglas til alle livets begivenheder. Har du festen, så har vi glassene.

Hos Everglass leverer vi altid bæredygtige kvalitetsglas til alle typer begivenheder, fester og events. Vores plastglas er lavet af 100 % genbrugs polycarbonat, og netop derfor er vores koncept et bæredygtigt valg.

Konceptet går ud på, at du via webshoppen bestiller de antal og typer glas, du skal bruge til din fest. Derefter afhenter du dem i nærmeste pakkeshop, holder din fest med elegante, flotte og bæredygtige plastikglas, skyller glassene af og afleverer dem i pakkeshoppen igen.

Du skal ikke tænke på opvask – det er nemlig medregnet i prisen. Du skal heller ikke bekymre dig om erstatning af eventuelle ødelagte glas og kan derfor feste uden bekymringer. Alt sammen nemt og bekvemt.

Konceptet er nemt og lige til, og vi er herudover konkurrencedygtige på prisen. Du vil nemlig opleve, at når du lejer vores glas, er det ikke dyrere, som hvis du skulle ud og købe engangsgals, som du alligevel smider ud efter brug.

Ved at bestille glas hos Everglass er du med til at reducere miljøpåvirkningen med 88,9 %, du slipper for en stor opvask dagen derpå, du slipper for bekymringen for ødelagte glas samtidig med, at du kan holde en fest, hvor du har flotte og elegante glas til at dække et indbydende bord med.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen