Handelsbetingelser

Sidst opdateret: 01.06.2022

 

Betingelser for private personer – leje af genanvendelige plastglas.

Disse betingelser gælder for private personers leje af varer fra EverGlass ApS.

Vi beder dig om at læse disse betingelser grundigt, inden du accepterer en aftale om leje af vores glas.

”Udstyr” og ”Varer” er defineret i nedenstående pkt. 3.

EverGlass ApS

En aftale, der indgås gennem everglass.dk, indgås med EverGlass ApS, cvr. nr. 43211641, Østergade 46, 7430 Ikast.

Everglass.dk kan træffes på telefonnummer: 53 30 49 56 eller e-mail: info@everglass.dk

 

Indgåelse af aftale

Alle privatpersoner & virksomheder kan indgå en aftale med EverGlass.dk om leje af bæredygtige plastglas.

Du kan kun indgå en aftale med EverGlass.dk gennem hjemmesiden under EverGlass.dk, og kun hvis du aktivt har accepteret disse betingelser.

Når du har accepteret betingelserne, så accepterer du samtidig, at EverGlass må kommunikere med dig på den e-mailadresse og på det telefonnummer, som du har opgivet ved aftaleindgåelse.

En aftale mellem dig og EverGlass er først indgået, når der er foretaget betaling.

Du kan derfor afbryde din bestilling på ethvert tidspunkt inden betaling med den virkning, at aftalen ikke er indgået.

Hvis du er en virksomhed, eller hvis du i øvrigt ønsker at anvende Udstyr eller Varer til kommerciel brug, vil vi gerne, at du kontakter os direkte på e-mail: info@everglass.dk eller på telefonnummer: 53 30 49 56 for at indgå særskilt aftale.

Leje

Ved leje af glas gennem everglass.dk betaler du for udlejningen gennem webshoppen, og pengene vil først blive trukket fra din konto når glassene er afsendt.

Der opkræves i forbindelse med leje ikke et depositom på varerne, der vil istedet blive sendt en faktura hvis ikke alle varer bliver returneret efter endt brug

Fortrydelse og afbestilling i forbindelse med leje

Når du har indgået aftale med EverGlass.dk om leje af Udstyr for en bestemt Lejeperiode, så kan du ikke fortryde aftalen i henhold til Lov om forbrugeraftaler.

Grunden er, at aftalens indgåelse mellem dig og EverGlass.dk indebærer, at der er tale om en tjenesteydelse i forbindelse med et fritidstilbud, og hvor det af aftalen følger, på hvilken dato og i hvilket bestemt tidsrum den pågældende ydelse i form af udleje skal ske.

EverGlass.dk har dog i disse betingelser givet dig en ret til under bestemte betingelser at annullere aftalen med EverGlass.dk. Se mere under pkt. 7. 6.2. Varer Du har ret til at fortryde dit køb af Varer i indtil 14 dage efter den dag, hvor du har fået Varerne i fysisk besiddelse. For at kunne benytte din fortrydelsesret, skal du inden fristens udløb meddele EverGlass.dk, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Det kan ske ved, at du gør brug af den Standardfortrydelsesformular, som er vedlagt disse betingelser.

Du kan også vælge at fortryde dit køb på andre måder.

Meddelelse skal i så fald blot være utvetydig og ske til: EverGlass.dk Østergade 46 7430 Ikast E-mail: info@everglass.dk

Hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret, refunderer EverGlass.dk det beløb til dig, som svarer til værdien af det fortrudte køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter, der er forbundet med din returnering af Varen. Du har dog ret til at anvende det vedlagte returlabel, som du modtager med din ordre. Tilbagebetaling vil ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor EverGlass.dk har modtaget meddelelse fra dig om din beslutning om at fortryde købet. EverGlass.dk gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, såfremt dette er teknisk muligt.

EverGlass.dk kan dog tilbageholde tilbagebetaling, indtil EverGlass.dk har modtaget Varen retur fra dig, eller indtil du har fremlagt dokumentation for at have returneret Varen – alt efter hvad der er tidligst. Du kan kun fortryde et køb, hvis du kan returnere Varen i samme stand som den er modtaget og i ubrudt emballage.

Annullering af aftale om leje af Udstyr Uanset pkt. 6 så giver vi dig med disse betingelser en ret til at annullere aftalen om leje af Udstyr med EverGlass.dk. Ønsker du at benytte denne ret, så gælder følgende:

Annullering indenfor de første 14 dage efter, at der er indgået aftale og før afsendelse af Udstyr Du kan vælge mellem at få udstedt et tilgodebevis eller at få refunderet det fulde beløb svarende til, hvad du har betalt for leje af Udstyr.
Tilgodebevis er gældende i 3 år fra udstedelsesdatoen. 7.2. Annullering mere end 14 dage efter at der er indgået aftale og før afsendelse af Udstyr Du kan vælge mellem at få udstedt et tilgodebevis på det fulde beløb, svarende til, hvad du har betalt for leje af Udstyr eller at få refunderet et beløb, som svarer til 50% af, hvad du har betalt i leje for Udstyr. Tilgodebevis er gældende i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Annullering på et tidspunkt hvor Udstyr er afsendt

EverGlass.dk udsteder et tilgodebevis på det fulde beløb, svarende til, hvad du har betalt for leje af Udstyr, forudsat at Udstyret returneres i samme stand, som det er modtaget, og inden Lejeperiodens start. Tilgodebeviset er gældende i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Levering og returnering af lejet udstyr

Alle glassene bliver sendt med posten og bliver sendt enten til en pakkeshop eller hjem til dem privat alt efter fragtløsning man vælger – aflevering foregår ved at aflevere pakken tilbage til nærmeste pakkeshop (hvor der medfølger returlabel i pakken)

Beskadigede varer

Alle glas fra evrglass.dk er brudsikre, så det forventes ikke at der vil ske skade på glassene ved normalt brug, Skulle glassene blive beskadigede opkræves et gebyr på 75kr. pr. beskadigede glas til dækning af kostpris samt håndtering

Lejeperiode

Ved køb af leje på webshoppen betaler man for 3 dages leje, hvorefter glassene skal sendes retur.
Den ønskede dato for leje af glas skrives som kommentar i det pågældende felt på checkout siden ved betaling

Udstyr, varer & lejeperiode

På hjemmesiden under Everglass.dk har du mulighed for at indgå en aftale om leje og brug af plastglas for en bestemt periode.

Med ”Lejeperiode” menes den periode, hvor glassene i henhold til aftale stilles til din rådighed.

Varer

I forbindelse med indgåelse af aftale om leje af Udstyr har du mulighed for at købe varer, herunder men ikke begrænset til sugerør, drinkspynt og andet.

Det er Varer, som du køber, og som du derfor har ret til at beholde efter endt brug.

 

Pris

I din indkøbskurv vil du kunne se prisen på det, du har valgt at leje og købe.
Du vil kunne se prisen for hvert forhold.

Prisen er opgjort i danske kroner og er inklusiv moms.

 

Hvis du lejer Udstyr, vil levering af Udstyr og Varer med GLS være gratis for dig, såfremt du opfylder gældende krav til minimumskøb for gratis levering.
Alle ordrer over 500 DKK tilbydes gratis levering & returnering.
Hvis du benytter det vedlagte returlabel til GLS, vil returnering af plastglassene også være gratis for dig.
Ordrer under 500 DKK tillægges enhver tid gældende fragtpriser, som er oplyst på EverGlass.dk

 

Betaling

Ved indgåelse af aftale skal du foretage betaling.

EverGlass.dk vil trække beløbet fra din konto, når der sendes en ordrebekræftelse til dig.

Betalingen trækkes på dette tidspunkt, fordi du indgår aftale om leje af Udstyr for en bestemt dato og for en bestemt periode.

EverGlass.dk skal derfor afsætte Udstyr til dig allerede på det tidspunkt, hvor du indgår aftale om leje for at kunne sikre levering til dig i Lejeperioden.

Du har mulighed for at betale med følgende betalingsmidler:

VISA / VISA Dankort

MasterCard

ApplePay

Dine kreditkortsoplysninger bliver ikke gemt hos os.
Oplysninger om dit kreditkort bliver håndteret af vores betalingsudbyder.

Kortbetalingen er gebyrfrit.

Fortrydelsesret

Udstyr

Når du har indgået aftale med EverGlass.dk om leje af Udstyr for en bestemt Lejeperiode, så kan du ikke fortryde aftalen i henhold til Lov om forbrugeraftaler.

Grunden er, at aftalens indgåelse mellem dig og EverGlass.dk indebærer, at der er tale om en tjenesteydelse i forbindelse med et fritidstilbud, og hvor det af aftalen følger, på hvilken dato og i hvilket bestemt tidsrum den pågældende ydelse i form af udleje skal ske.

EverGlass.dk har dog i disse betingelser givet dig en ret til under bestemte betingelser at annullere aftalen med EverGlass.dk.
Se mere under pkt. 7.

Varer

Du har ret til at fortryde dit køb af Varer i indtil 14 dage efter den dag, hvor du har fået Varerne i fysisk besiddelse.

For at kunne benytte din fortrydelsesret, skal du inden fristens udløb meddele EverGlass.dk, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Det kan ske ved, at du gør brug af den Standardfortrydelsesformular, som er vedlagt disse betingelser.

Du kan også vælge at fortryde dit køb på andre måder.

Meddelelse skal i så fald blot være utvetydig og ske til:

EverGlass.dk
Østergade 46
7430 Ikast

E-mail: info@everglass.dk

Hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret, refunderer EverGlass.dk det beløb til dig, som svarer til værdien af det fortrudte køb.

Du skal selv afholde de direkte udgifter, der er forbundet med din returnering af Varen.
Du har dog ret til at anvende det vedlagte returlabel, som du modtager med din ordre.

Tilbagebetaling vil ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor EverGlass.dk har modtaget meddelelse fra dig om din beslutning om at fortryde købet.

EverGlass.dk gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, såfremt dette er teknisk muligt.

EverGlass.dk kan dog tilbageholde tilbagebetaling, indtil EverGlass.dk har modtaget Varen retur fra dig, eller indtil du har fremlagt dokumentation for at have returneret Varen – alt efter hvad der er tidligst.

Du kan kun fortryde et køb, hvis du kan returnere Varen i samme stand som den er modtaget og i ubrudt emballage.

Annullering af aftale om leje af Udstyr

Uanset pkt. 6 så giver vi dig med disse betingelser en ret til at annullere aftalen om leje af Udstyr med EverGlass.dk.

Ønsker du at benytte denne ret, så gælder følgende:

Annullering indenfor de første 14 dage efter, at der er indgået aftale og før afsendelse af Udstyr

Du kan vælge mellem at få udstedt et tilgodebevis eller at få refunderet det fulde beløb svarende til, hvad du har betalt for leje af Udstyr.             

Tilgodebevis er gældende i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Annullering mere end 14 dage efter at der er indgået aftale og før afsendelse af Udstyr

Du kan vælge mellem at få udstedt et tilgodebevis på det fulde beløb, svarende til, hvad du har betalt for leje af Udstyr eller at få refunderet et beløb, som svarer til 50% af, hvad du har betalt i leje for Udstyr.

Tilgodebevis er gældende i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Annullering på et tidspunkt hvor Udstyr er afsendt

EverGlass.dk udsteder et tilgodebevis på det fulde beløb, svarende til, hvad du har betalt for leje af Udstyr, forudsat at Udstyret returneres i samme stand, som det er modtaget, og inden Lejeperiodens start.

Tilgodebeviset er gældende i 3 år fra udstedelsesdatoen.

 

Levering

EverGlass.dk tilbyder levering af Udstyr og Varer i Danmark (Færøerne og Grønland undtaget).

Levering sker med GLS til den ønskede GLS Pakkeshop, eller den erhvervsadresse, som du har angivet ved aftaleindgåelse. Levering sker senest dagen før Lejeperiodens start. GLS kan i særlige tilfælde vælge at levere pakken til en anden pakkeshop, hvis den valgte Pakkeshop fx er fyldt eller lukket.

Ønsker du at ændre leveringssted, skal dette ske skriftligt til: info@everglass.dk  senest 7 hverdage inden Lejeperiodens begyndelse. Du vil modtage en bekræftelse, hvis det kan lade sig gøre.

Når Udstyr leveres, vil der medfølge en instruktion og vejledning til brug af Udstyret.

 

Returnering

Udstyret skal efter endt brug indleveres først kommende hverdag i en valgfri GLS Pakkeshop med det vedlagte returlabel.
Husk gemme kvitteringen til dokumentation for indleveringen.

Udstyret skal returneres i den samme emballage, som det er modtaget i.

Udstyret skal returneres i samme stand, som det er modtaget.

Returnering skal ske senest den første hverdag efter endt Lejeperiode.

Ved for sen returnering, kan Myselfie opkræve 250 kr. per døgn.

 

Reklamation

Du bedes undersøge, om Udstyr og Varer er leveret i henhold til aftale.

Skulle der mod forventning blive konstateret fejl eller mangler ved det fremsendte Udstyr og/eller Varer, skal du straks kontakte Everglass.dk, så afhjælpning kan finde sted.

I tilfælde, hvor der hverken kan ske ombytning eller afhjælpning, vil du kunne vælge mellem at få udstedt et tilgodebevis på hele aftalens værdi eller at få hele det betalte beløb tilbage.

 

Ansvar

Som lejer er det dig, der bestemmer og har ansvaret for, hvem der kan benytte det lejede udstyr.

Du er ansvarlig for det lejede Udstyr i hele Lejeperioden, ligesom du er ansvarlig for at sikre, at brugerne af Udstyret er bekendt med, hvordan Udstyret fungerer.

I tilfælde af, at der sker skade på Udstyret, kan Everglass.dk kræve følgende af dig:

Manglende eller beskadigede glas: 75 DKK pr. stk.

 

Brug af Udstyr

Du må ikke bruge Udstyr til andet, end hvad disse er beregnet til: Servering af flydende drikkevarer.

 

Personoplysninger

Dine personoplysninger

I forbindelse med indgåelse af disse betingelser på vores hjemmeside EverGlass.dk vil du blive præsenteret for vores Persondatapolitik, som du kan give samtykke til.

Link til den til enhver tid gældende Persondatapolitik kan findes her LINK

Hvis du ikke ønsker at acceptere vores Persondatapolitik, vil vi alene behandle de personoplysninger, som du selv har oplyst til os, og da alene for at vi kan opfylde den aftale med dig, som vi har indgået.

Vi vil alene behandle dine oplysninger, indtil aftalen mellem dig og os er behørigt opfyldt af begge parter.

Retsgrundlaget er EU-Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b (kontraktforhold).

Vi vil herefter kun opbevare personoplysninger om dig, hvis vi på anden måde og med direkte hjemmel i gældende lovgivning er forpligtet hertil.

 

Tvistløsning og klageadgang

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus https://kpo.naevneneshus.dk/

Ved indgivelse af en klage skal du angive følgende e-mail adresse: info@everglass.dk

Enhver tvist mellem parterne kan i øvrigt afgøres ved anlæggelse af retssag ved en dansk domstol under anvendelse af almindelig dansk ret.

 

Bilag

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til Everglass.dk, Østergade 46, 7430 Ikast, info@everglass.dk

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Ordrenummer

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen